Nemzetközi költöztetés


Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy munkavállalás vagy tanulás céljából egy másik országban próbálnak szerencsét és ennek megfelelően egyedül vagy akár családjukkal együtt kiköltöznek a célországba. A költözés önmagában egy stresszes és megterhelő folyamat, különösképpen, ha mindez egy idegen országba történik, ezért érdemes időben elkészülni a teendőkkel, valamint profi és megbízható segítséget igénybe venni.

Néhány egyszerű tanács nemzetközi költözés során:

Ingóságainkat igyekezzünk minőségi csomagolóanyagokkal bevonni és megbízható védelemmel ellátni, bútorainkat szükség esetén hasonló védőcsomagolással biztosítani.
Költözés során a munkavezetővel ellenőrizzük le, hogy minden holmi maradéktalanul megvan-e, majd a célállomáson hasonlóképpen.
Ne csomagoljuk el, mindig tartsuk magunknál: személyes okmányokat, iratokat, fontos dokumentumokat, kulcsokat, különböző értékeket, stb.
Amennyiben a költözés során háziállata is külföldre kerül, tájékozódjon az adott ország erre vonatkozó szabályairól és a szállítási feltételekről lehetőségekről.

Cégünk tapasztalt szakemberei a megfelelő járművekkel és szaktudással állnak rendelkezésére nemzetközi költözés során, hogy levegyék a terhet az Ön válláról! Nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos további információkért és egyéni megbeszélésért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

nemzetközi költöztetés