Hűtős autók éttermek számára


A finom és ízletes ételek elengedhetetlen kellékei a különböző típusú eseményeknek, hiszen legyen szó hivatalos vagy kötetlen, magán rendezvényekről az evés nem csupán létszükségletünk, de hozzá tartozik a jó hangulathoz és a kellemes időtöltéshez. Napjainkban teljesen természetes igény a megrendelők részéről, hogy egy-egy rendezvény helyszíne nem feltétlenül egyezik meg az étterem helyszínével, ahonnan a finomságok érkeznek, amely különösen jellemző a tavasztól őszig tartó szabadtéri szezonban, ezért a megfelelő körülmények megteremtésére van szükség az ételek, italok és egyéb kellékek szállításához.

Az ételek frissességének és az egészségügyi, illetve minőségügyi előírások betartásának érdekében a hűtős autókkal való szállítás maximálisan kielégít minden szabályzatot és elvárást, például az alábbi alkalommal:

Szabadtéri rendezvények
Esküvők
Céges események
Konferenciák
Fogadások
Kiállítások és vásárok

Cégünk korszerű technológiával kialakított hűtős autókat biztosít éttermek számára, hogy a legkülönbözőbb ügyfél igényeket is ki tudják elégíteni és a helyszínválasztás ne jelenthessen problémát. Keressen minket elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!

hűtős autók éttermek számára