Hangszerszállítás biztonságosan


Költözni szeretne, de nem tudja, hogyan szállítsa el a család régi hangszereit? A zongora túl nagy helyet foglal, és nincs járműve, amellyel biztonságosan fuvarozhatná? Akkor jó helyen jár, hiszen cégünk vállalja bútorai, hangszerei fuvarozását belföldön és külföldön egyaránt!

A költözés mindig nagy előkészületeket igényel, ráadásul a régi családi hangszerek nehezek, szállításuk körülményes, könnyen sérülhetnek. Bízza profi fuvarozókra értékes tárgyai szállítását! Kérjük szállítás előtt ellenőrizze hangszere épségét, állapotát, hogy a szállítás végeztével láthassa, a hangszer épségben megérkezett.

Ha szeretné hangszereit biztonságosan szállíttatni, akkor forduljon hozzánk!

A hangszer könnyen sérülhet kívül és belül, így munkatársaink nagy odafigyeléssel szállítják azt a kért célállomásra. Felhívjuk figyelmét, hogy a hangszer a szállítás során lehetséges, hogy kis mértékben elhangolódik, ez sajnos elkerülhetetlen a mozgatás és a hőmérséklet változása miatt.

Ha Ön is szeretné, hogy költözése zökkenőmentesen zajlódjon, forduljon fuvarozó cégünkhöz! Mi segítünk Önnek könnyebbé tenni a lakhelyváltoztatás körülményeit!

hangszer szállítás