Nemzetközi fuvarozás


Napjainkban a különböző vállalati tevékenységek, valamint a piaci igények kiszolgálása, nem csupán hazánk területére korlátozódik, hanem nemzetközi viszonylatban is nap, mint nap jelen van, azonban ahhoz, hogy termelékeny és a megfelelő módon üzemelő nemzetközi tevékenységet folytathasson egy-egy cég, a megfelelő segítségre van szüksége a logisztika területén.

A nemzetközi fuvarozás és áruszállítás egy igen összetett és a megfelelő szakértelmet kívánó folyamat, amely jelentősen függ a szállítmány mennyiségétől, valamint adott tulajdonságaitól:

Egyszeri nemzetközi fuvarozás
Rendszeresített nemzetközi áruszállítás
Speciális szállítási körülményeket igénylő áru, pl.: hűtött áru, túlméretes áru, normál kereskedelmi áru szállítása, stb.

Nemzetközi fuvarozás során elengedhetetlen feltétel az árubiztonság folyamatos fenntartása és megőrzése, amely a teljes szállítási időszak alatt kiemelten fontos. Cégünk sok éves tapasztalatával, változatos és minden igényt kiszolgáló járműparkjával, valamint megbízható profizmussal áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére nemzetközi fuvarozással kapcsolatos megbízásokban is. További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

nemzetközi fuvarozás