Költözzön könnyedén!


Vállalunk belföldre, akár rövid távra is, és külföldre, Európa területére:
Költöztetést, darabáru szállítást,
Bármilyen típusú zongorát, akár kisebb mennyiségű bútort, ingóságot is.
Antik és koloniál vagy barokk bútor sérülésmentes szállításában is gyakorlottak vagyunk.
Festmények és szobrok szakszerű szállítása csomagolással.
Páncélszekrény és nehézgépszállítást.
Épületen belüli rakodást is vállalunk
Hűtős autónk is van rendezvényekre éttermeknek.
Költözésnél teljes körű szolgáltatással állunk rendelékezésére, dobozolást, bútorok csomagolását, szét- és összeszerelését is elvégezzük.
Bútorok összeszerelését is vállaljuk.


Költözzön könnyedén!

A költözés mindig nagy felfordulással és több nehézséggel jár, ha nem tervezzük meg előre a lépéseket. Azonban ha szem előtt tartunk néhány szempontot, gördülékenyebbé tehetjük a költözéssel járó munkát.

Ez a legjobb alkalom arra, hogy szelektáljunk holmijaink között, kiválogathatjuk mi az, amire már nincs szükségünk, amit már nem használunk. Rendszerezzük tárgyainkat, dobozoljuk be őket és jelöljük a dobozokon, mi hova került! Ha nem tudunk autót szerezni bútoraink szállításához, keressünk egy megbízható fuvarozócéget, akik biztonságban viszik el a megadott helyre ingóságainkat!

Cégünk vállalja bútorai szétszerelését, biztonságos szállítását és az új lakásban a bútorok összeszerelését is. Mi nagy óvatossággal és körültekintéssel fuvarozzuk akár nehezebb tárgyait is, így nem kell aggódnia bútorai épségéért.

Ha költözni szeretne, kérje segítségünket, akár szakmai tanácsokkal, csomagolási, pakolási és rendszerezési ötletekkel is megkönnyítjük költözése körülményeit! Segítünk, hogy a költözést ne rémálomnak élje meg, hanem egy új, izgalmas dolog kezdetének!
Keressen minket bizalommal előzetes egyeztetésre!

költözés