Festmények és szobrok szakszerű szállítása csomagolással


Az értékek megőrzése és a klasszikus műtárgyak állapotának megóvása nem egyszerű feladat a tulajdonosok, gyűjtők, valamint a kiállítók számára, hiszen speciális figyelmet igényel a tárolásuk és a szállításuk egyaránt. Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kultúrára, melynek szerves részévé váltak a magánotthonokban berendezett gyűjtemények és a különböző kiállítások Európa szerte, ezért gyakran előfordul, hogy szállítani kell ezeket az értékes tárgyakat.

Festmények és szobrok szakszerű és speciális csomagolástechnikát és szállítást igényelnek, melynek során az elsődleges szempont a biztonságos és sérülésmentes szállítás, hiszen sokszor felbecsülhetetlen vagy hatalmas eszmei értékű műtárgyakról, örökségekről és egyéb értékes tárgyakról van szó.

Legyen szó belföldi vagy Európán belüli szállításról, keressen minket bizalommal és szakembereink a megfelelő körültekintéssel és megbízhatósággal kezelik festményeit és szobrait, valamint precíz körülmények között a megadott időn belül juttatják el a kívánt célállomásra.

Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

festmények és szobrok szakszerű szállítása